Personal Coaching


Je moet wél zelf aan de slag... maar ik zorg ervoor dat je er niet alleen voor staat!

Personal CoachingWil je persoonlijke begeleiding tijdens je race tegens de kilo’s? We maken samen een plan van aanpak en ik zorg ervoor dat je jouw streefgewicht gaat halen. Middels een verantwoord trainingsschema gaan we samen aan de slag. Vraag  HIER naar de mogelijkheden.

Mocht je als hardloper graag willen trainen onder begeleiding van een ervaren trainer, maar je hebt geen zin/tijd om bij een loopgroep te gaan? Ik bied ook individuele hardloopbegeleiding.

Voor wie.
Het maakt niet uit of je veel of weinig hardloop-ervaring hebt, of je jong of oud bent, en of je recreatief wilt lopen of een wedstrijdloper wilt zijn.. Iedereen komt in aanmerking voor de persoonlijke begeleiding.
De beginnende hardloper:
Heb je nog nooit gelopen en weet je niet of dit wel iets voor je is? Ben je graag buiten en wil je graag aan je conditie werken? Onder deskundige leiding gaan we kijken of je het hardlopen leuk vindt en blijft vinden. Daarnaast bouw je verantwoord aan je conditie en krijg je een fitter lijf.
De gevorderde hardloper:
Heb je al wat loop-ervaring of heb je in het verleden al wel eens gelopen? Wil je graag onder persoonlijke begeleiding weer het goede gevoel krijgen en even dat ene zetje in de rug krijgen? Schroom niet en meld je aan voor een periode persoonlijke begeleiding.
De wedstrijdloper:
Loop je al regelmatig je wedstrijden, maar je blijft steken op hetzelfde niveau? Je doet er alles aan om te verbeteren, maar dat lukt niet? Je zit in een hardloop-dip en hebt even dat juiste zetje in de juiste richting nodig? Meld je aan voor een periode persoonlijke begeleiding inclusief een op maat gemaakt persoonlijk schema voor de diverse periodes binnen je seizoen.

Voorlopig geen Personal Coaching